O zi in viata unui DoTA Addict

Acest articol e o referinta la vremurile apuse ale jocului Defense of the Ancients si reprezinta acel gamer pe care il intalnesti la 1/10 jucatori de pe publice. Adica in fiecare meci.

dota

O zi in viata unui DoTA addict

Ora 7:00 – suna ceasul, pun sa sune la 7:05
7 :05 – suna ceasul, pun sa sune la 7 :10
7 :10 – suna ceasul, nu aud
7 :25- suna Alex, ,ma intreaba daca vin la scoala… ii spun ca bagam o DoTA 5 minute, ‘paia mergem.

8:55 – inca nu am terminat meciul, sunt MEGA-GODLIKE, au venit 3 la gang pe mine, mai am 20 HP si se incarca blinku fix inainte sa dea Earthshaker cu fisura si scaaaaaap! ….. ce andrenalina :D:D!!!!
9:02 – e GG, am castigat, gj, gj 😀
9:15- plec la scoala, in statie ma intalnesc cu Alex si vorbim de DoTA pe autobuz .. ne gandim ce misto ar fi sa ne dam blink direct la scoala.
10 :00- ora de info, eu cu Alex facem planuri de DoTA, discutam strategii, ulti-uri, cine ia curier, cine ia tango …
10 :50 – pauza de masa, discutam ce bune sunt Crystal Maiden, Drow Ranger si Akasha.
11 :30 – ajungem inapoi la ora, inca discutand despre cum am facut Godlike cu Barat pe Battlenet.
12:05 – plecam acasa, mancam si intram pe Garena.
12 :40 – host are level 1. Sa-mi bag $#%$#%in familia si $%%#% criptei %%$$^#@$
12 :45 – host are 0-23.. bag p%^$$ in el de noob infect , lo crescut pe Faceless Void, care acum are Madness si 2 Bashere !!
12:50 – Void e in echipa adversa si are 40 cu 2, FMM de noobi infecti
12 :55 – Void ma face in SPATELE fantanii noastre
13:05 – in sfarsit au spart toate cladirile si ne-au umilit . FMM de noobi infecti , roboti
19:12- FMM, OMFG, ce nubi infecti pe GG, inca nu am castigat nimic, lam platit pe vecinu-mio sa-mi duca gunoiul sa pot termina meciul
19 :20- FMM, Zeus (cu noi in echipa) si-a facut Butterfly si are boots… FMM de robot #$%#$%, il farmeaza Trassex prin padure =)))
19 :40- imi da BUZZ prietena pe mess si ma scoate din joc fix cand faceam dabăl kill OMFG ce mai vrea ???! am “Busy playing DoTA “ la status
20:10 – iara imi da BUZZ prietena, imi spune ca tin mai mult la DoTA decat la ea. I-am dat Silence si Ulti.
21 :07 – primesc SMS de la prietena, imi spune ca vrea sa ne despartim. Ii trimit SMS iapoi ca joc DoTA si ii explic cum ca e meci strans si nu pot sa vorbesc acum (macar nu a dat BUZZ)
22 :30 – prietena da BUZZ (sunt cu Zeus, facusem Tripple Kill la GANG) pe mess. Imi spune ca sunt un nenorocit si sa-I sterg ID-ul din lista. Mi se restarteaza calculatorul. In sfarsit pot sa ma duc la baie si sa mananc.. mor de foame!!
2:15 – sunt cu Barat si sunt Wicked Sick :> , da astia nu joaca team FMM de nubi infecti, joaca unu cu Sniper (cu noi in echipa) si si-a facut Rapier din prima! FMM ca a murit si a luat Troll Rapieru. FMM de robot. MM de nubi infecti, troll ne farmeaza fara probleme.
2 :20- ma enervez si ies FMM ma duc sa dorm. Trimit mesaj la prietena ca acum pot sa vorbesc.
3 :40- primesc mesaj de la prietena . Imi spune sa imi bag mausul in @#%% si sa ma duc in #@$@#$. Oare de ce e asa nervoasa? O fi first blood.
3 :42 – dorm tun … GG….

Alătură-te conversației

5 comentarii

  1. frate … esti genial :)):)))…. DoTA e mai grav ca wow credeti-ma :D…… un coleg de clasa juca wow de 2 ani … era total disperat …. uite ca dota l-a facut sa renuntze la wow :D….. si eu joc wow …. dar am viata sociala destul de buna … adica ma joc doar in week-end de plictiseala cu prietenii ft putin seara …. :D….. dar e adevarat … multi nu se pot controla ….si e grav …. maiales pentru copii …ajund retardati …

  2. Sunteti total retardatzi, „dota addict” dak esti publicar infect normal k esti addict fiindca esti SLAB, PAMANT. Knd o sa jucatzi la nivel profesional o sa vedetzi k nu mai e acelasi lucru, 1 la mana, cum a zis si satana, trebuie sa iti impaci viatza sociala cu dota , iar acest lucru e foarte usor de facut din moment ce ai autocontrol , 2 la mana , k sa ajungi la nivel pro nu trebuie sa te joci 24/24, trebuie doar sa te concentrezi 3-4 ore pe zi knd ai chef si sa vezi toate chichitzurile pe harta kre conteaza. ok Sal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *