3D movie time. Epic Win!

Astazi am fost la Cinema City sa vad ultimul film din seria the Hobbit. Aka “Thorin si prietenii sai vs Thranduil vs Bard vs Orcs Ice Bucket Challenge Christmas Special”. Nu am fost dezamagit.

Ma declar fan a tot ce tine de Middle Earth. De la Lord of the Rings pana la the Hobbit, The Silmarillion si Shadow of Mordor. Mi-au placut. Aceasta ultima bucata din seria hobitului nu a fost cu nimic diferita. E cat se poate de epic, si recomand la oricine vrea sa il vada 🙂

Ce mi-a placut la film (fara spoilere)

-Elanul masiv al lui Thranduil
-15 minute de Smaug
-Dwarfii: „Primiti cu capra?”
-Breakdance pe gheata
-Momente emotionale cu Bilbo
-Galadriel cu Super Sayan mode
-Legolas
-Arcuri improvizate
-Batai epice
-Cadre  panoramice cu campul de lupta.
-Legolas

  IMDB nu e prea fericit cu Hobbitul

Am verificat imdb pentru reviews pentru ca eram curios cum altii au receptionat filmul. Majoritatea s-au declarat dezamagiti, pentru ca filmul nu bate cu cartea si cum ca Peter Jackson isi ia prea multe libertati cu adaugarea de personaje si modificarea povestii. Nici familia Tolkien nu este deloc multumita cu seria The Hobbit si nici nu se gandesc sa vanda drepturile de film pentru Silmarillion.

Lumea il compara cu Lord of the Rings

Prea multa lume compara aceasta serie cu Stapanul Inelelor. Nu e. Asa cum nici Prometheus nu e seria Alien. Face legatura cu restul seriei, dar in nici un caz nu se pot compara.

Cum ar fi trebuit sa se termine The Hobbit?

Exact cum s-a terminat. Cu un ultim ramas bun Middle Earth, cu un total de 24 de ore de film, unde oricine poate evada intr-o lume fantastica, plina de personaje care iti dau feels si de care in final nu vei vrea sa te desparti, gratie maestrului Sir Peter Jackson si lui JRR Tolkien.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *