Miercuri, 15 Aprilie s-a deschis la Deva o cafenea mai diferita 🙂 Am fost cu prietena de curiozitate pentru ca era plin de share-uri pe Facebook dar nu ne-am asteptat sa nimerim la marea inaugurare. Am fost serviti cu prajituri si zambete.

Am ales sa stam la etaj in fotoliul de 2 persoane. Primul lucru pe care l-am simtit a fost aerul curat din incapere (nu se fumeaza) si o curatenie impecabila. Picturi peste tot, spatiu colorat si muzica relaxanta.

E un loc perfect sa vi cu Kindle si sa citesti intr-o atmosfera placuta sau sa admiri picturile de pe perete, care sunt expozitii a unor pictori contemporani romani si vor fi schimbate odata la 2-3 saptamani.

Au un loc special amenajat pentru copii si sincer m-as fi dus si eu sa incerc un Puzzle sau un Lego. Data viitoare 🙂 Am nimerit chiar si o aniversare.

Cand am venit a 2-a oara am descoperit ca au o alta camera imensa in spate, la fel de colorata si plina de picturi, fotolii si carti.

Informatii de baza – Cafeaua e 5 lei. Printre altele servesc vin la pahar, ceai, ciocolata calda, prajituri si in curand Brioşe 🙂. Pagina de Facebook si Adresa pe Google Maps.

Alătură-te conversației

1 comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *