M-am dat pe Facebook si mi-a luat practic 10 minute ca sa fac o colectie de opinii tipic romanesti care îmi ridica tensiunea cu vreo 50%. Pun pariu ca si voi aveti acel prieten care e de acord cu ideile de mai jos. Poate sunteti chiar voi acela, caz in care va rog sa va puneti intrebari serioase gen: oare sunt rasist, misogin, xenofob, homofob, bigot, semidoct ? Hmm…

1. Era mai bine pe vremea lui Ceausescu

Pe vremea lui Nea Nicu era mai usor. Jobul era job, locuinta era locuinta, pensiile erau pensii. Nu duceam lipsa de nimic. Da’ nimic.

  

Ceausescu a fost un vizionar, mare om, mare caracter. A scapat tara de datorii si urma sa traim intr-un paradis utopic doar ca l-au omorat masonii. Masonii. Ei sunt de vina.

2. Violatorii de la Vaslui nu au gresit cu nimic. A distrus aia viata unor tineri nevinovati.

Media a influentat mult ce s-a intamplat. Ce-i un violuţ acolo? Era panarama, stia in ce se baga. Altii fura miliarde. Nu vezi stiri despre asta.

3. Lumea e condusa de Noua Ordine Mondiala.

Iti plac americanii? Esti imperialist. Iti plac rusii? Esti bolsevic. Ai influenta politica sau sociala? Esti mason. Lumea e condusa de sionistii evrei masoni. N-ai cum sa demonstrezi pentru ca adevarurile sunt ascunse, doar putini stiu secretul.

4. Arsenie Boca face minuni. #bocaloca

M-am rugat parintelui Arsenie Boca sa ma vindece de vocile din capul meu. Mi-a raspuns ca incearca. #doamneajutaamin #blessed

Incredibil! Chipul parintelui Arsenie Boca i-a aparut pe o felie de pita prajita si l-a vindecat de autism. Acum aude perfect. #sahmatateilor

5. Copiii nu au nevoie de educatie sexuala

Astia vor sa ne corupa copiii cu perversiunile lor. Vor sa vorbeasca despre sex si organe genitale cu copiii si sa ii indemne la sex. Se va lasa cu orgii in scoli. Toata lumea stie ca sexul se face strict pentru procreere, in pozitia misionarului. Doamneajutaamin.

6. Veganii sunt niste homosexuali.

Daca nu mananci carne deloc, o sa mori de foame. De iti iei proteinele? Din legume, cereale si alge? Omul totdeauna a mancat carne si cei ce nu consuma carne sunt niste hipsteri pretentiosi nespalati si posibil au ultimul iPhone.

7. Homosexualii sunt de porc. Afara cu ei.

Biserica ne spune ca homosexualii sunt bolnavi mintali si criminali. Eu cred ce zice biserica. Biserica si Mihaela Radulescu.

8. Iohannis a fost ales exclusiv de diaspora sa duca tara in paragina. Mai bine il alegeam pe Ponta.

Amandoi sunt niste idioti care au furat tara si ar trebui sa iesim in strada sa ne luam tara inapoi. Sunt expert in politica si imi permit sa o dezbat ore intregi, desi daca ma intrebi ce sistem de guvernamant are Romania, iti voi spune “democratie”. In nici un caz republica democratica semi-prezidentiala, in care presedintele se ocupa de aparare si politica externa si prim-ministrul se ocupa de politica interna.

9. Vadim Tudor a fost un mare om, mare caracter.

A fost singurul om din Romania care spunea adevarul, un luptator al Romaniei care a aparat tara de unguri si homosexuali pana la ultima suflare. Datorita lui inca avem Ardealul. Mare om, mare caracter.

10. Imigrantii din Siria sunt toti violatori si criminali.

Discutie:

-Toti musulmanii sunt criminali si teroristi. Musulmanii sunt aia mai inchisi la culoare cu Alah Snakbar? Da? Asa, aia sunt nasoli. Sa mearga inapoi in Siria. Am citit o stire despre ei cum le-au dat in cap la niste turisti si au violat niste localnice.

-Ce face? Erau defapt romani de-ai nostri? Pai ce sa faci boss, trebuie sa te descurci cumva pe dincolo. Mai un violuţ, mai un jăfuleţ, e greu cand esti plecat din tara, departe de ai tăi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *