Daca in 2013 Pamantul aproape a fost distrus de Lord Beerus in Battle of the Gods, in 2015 cineva s-a decis sa il invie pe Frieza. Din nou.

Dammit Frieza!

 

Credeam ca va deveni repetitiv sa tot avem de a face cu Frieza si ca povestea sa ramana oarecum pe loc, doar ca am fost surprins de abordarea noua asupra personajelor. Goku asa cum il stim noi isi da seama ca uneori poate fi prea naiv si asta ar putea sa-l coste, iar Vegeta ca de obicei nu invata absolut nimic :))

Schimburile de replici dintre cei 2 sunt pretioase ca de obicei si chimia dintre ei e una dintre cele mai reusite pe care le-am vazut vreodata intr-o animatie. Cei ce iubesc DragonBall Z vor fi incantati de film si de directia in care merge.

Una dintre fazele mele preferate e atunci cand Goku trebuie sa foloseasca instant-transmission si vrea sa il ia pe Vegeta cu el, iar acesta nu vrea sa-l ia de mana ca nu e barbatesc :)) Pai cum, printul Sayanilor sa se ia de mana cu un bufon? Never! Pana la urma il ia de mana. Oh Vegeta.

Am fost impresionat de grafica la care s-a muncit mult. E placuta, e cea mai buna folosita intr-o animatie DBZ si personajele cu care ne-am obisnuit pana acum au aceleasi trasaturi. Muzica alesa e buna, scenele de bataie sunt foarte bune si dialogul e amuzant.

Dragonball Z: Ressurection ‘F’ e unul din cele mai bune filme din seria DBZ (19 in total) si sper ca aceasta ‘reinviere’ a francizei sa aiba succes si in continuare, cel putin cu producerea unui film odata la 2 ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *