Jake Eppin, un profesor de liceu calatoreste inapoi in timp pentru a preveni asasinarea lui John F. Kennedy dar afla foarte repede ca trecutul nu vrea sa fie schimbat.

Mini-seria are 8 episoade si e inspirata din romanul cu acelasi nume a lui Stephen King. Producatorul e nimeni altul decat JJ Abrams (creatorul LOST) si in rolul principal joaca James Franco. Ce m-a impresionat in mod special a fost rolul lui Daniel Webber, care l-a jucat pe Lee Harvey Oswald. Fiind un necunoscut intr-un rol major, prestatia lui a fost fenomenala, aproape furand toata atentia de pe James Franco. Presimt ca il vom vedea in rolul mai importante in viitor.

Povestea e captivanta, bine pusa la punct si poti simti feelingul anilor ’60. Pasul actiunii e fluent, nu sunt momente de umplutura si deja din primul episod se intampla multe chestii importante. Dialogul si accentele in mod special sunt foarte bune. Imi place cum Jake Eppin nu e perfect, ajunge in locul acesta nou, sau ma rog – vechi, si nu stie exact cum sa-si dupa misiunea la capat. Face greseli, merge mai departe, dand senzatia de credibilitate, chiar daca premisa principala e calatoria in timp.

sven_frenzel4-932x699

JJ Abrams se pricepe sa elaboreze povesti mai mici intr-una mai mare, toate la fel de importante si de strans legate ca si firul principal. Ca in LOST de altfel, doar ca diferenta e ca finalul de data asta a fost bine facut.

Personajele au adancime, au povestile lor si nici unul dintre ele nu e plasat la intamplare. Pana la urma vorbim de un roman de Stephen King 😀

Recomand mini-seria aceasta tututor fanilor de romane politiste, fiind o drama SF foarte reusita.

 

“You shouldn’t be here”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *