It’s official.  Noua mea cafea preferata e Gingerbread Latte 🙂 Am baut-o pentru prima data la noul Starbucks din din Piata Victoriei, la Hotel Timisoara la parter. Bineinteles cu Christmas Blend.

Interiorul e awesome si sunt foarte multe locuri la geam, which is nice 🙂

Despre noul Starbucks, in cuvintele lor:

Starbucks a inaugurat pe 19 decembrie cea de-a 28-a locație din România, situată într-un cadru feeric, bucurându-se de ambianța de Crăciun din Piața Victoriei, în centrul orașului la parterul hotelului Timișoara. Povestea locației este specială, cafeneaua având un design bazat pe elemente naturale, lemn, metal și piatră, Starbucks întâmpinându-și clienții cu simplitate, elegantă și căldură.

Istoria Starbucks Coffee Company începe în 1971, în Seattle. În prezent, compania este lider în aprovizionarea, vânzarea și prăjirea cafelei. Cu fiecare ceașcă de cafea, Starbucks oferă clienților săi o atmosferă și o experiență unice, bazate pe valorile și angajamentele noastre. Dacă doriți să experimentați atmosfera Starbucks, vizitați cafenelele noastre, website-ul www.starbucks.com sau profilul de Facebook Starbucks România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *